Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 5. lokakuuta 2015

LUPINLAHDELLA


                                                  Kuva otettu kesällä, ylhäältä lintutornista.


Harmaahaikaroita on näkynyt runsaasti tänä kesänä. Jotain ei ihan tavallista lintua, kun näkee tarpeeksi usein, ei niiden näkeminen enää tunnu miltään. Yksi sellainen lintu on pähkinänakkeli. Vuoden ollaan käyty paikassa, jossa pähkinänakkelit pesii. Linnut ovat ihan kesyjä, ja tulevat kädestä syömään. Hienoja lintuja kumpikin, harmaahaikara ja pähkinänakkeli.


                                                                  Lokki lepotauolla.

www.minamatti.blogspot.fi
www.saminluontokuvia.blogspot.fi
www.annenasia.blogspot.fi

2 kommenttia:

  1. Näin harmaahaikaran kesällä lentävän muutaman kymmenen metrin päässä ja olin ihan onnesta soikeana :) Sitten tuli joku ja sanoi niitä täällä kyllä olevan, en vain ollut nähnyt. Pähkinänakkeleita en ole nähnyt kuin kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä pihassa, on muutamana vuonna käynyt pihassa pähkinänakkeli ruokinnalla. Ikkunan takana päivystettiin koska lintu tulee taas syömään, että saadaan kuvia. Täällä missä ollaan käyty lintuja ja oravia katsomassa ja syötämässä, ihmiset vievät ja syöttävät lintuja ja oravia ympäri vuoden. Eilen käytiin taas paikalla. Pähkinänakkelit on ihan uskomattomia. Linnut tulevat varpaiden viereen, ja katselevat ylöspäin. Lentävät kädelle, ja valikoivat pähkinöistä parhaimmat. Lintujen mielestä, eilen kolmas pähkinä kädellä olevasta pähkinäkasasta kelpasi.

      Poista