Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 31. maaliskuuta 2014

PETOLINTU

Läksin aamulla aikaiseen lenkille. Pakkasta oli vielä melkein  -3C astetta. Metsässä ei oikein näkynyt mitään ihmeellistä.

Talitiaiset pitivät ääntä, ja peipponen lauloi jossakin lähistöllä. Polulla kävellessä, viereisestä puunlatvasta läksi jokin isompi lintu, kun siiven iskut olivat raskaan tuntuiset. En nähnyt mikä lähti, kun aurinko paistoi suoraan silmiin.

 Kiersin vielä pienen lenkin tien toisella puolella olevalla polulla.

Ei kerrassaan näkynyt yhtään mitään! Kummallinen aamu, olisiko pakkanen tehnyt linnut, ja muut hiljaiseksi. Tallustelin hiljakseen vähän matkaa eteen päin, ja orava juoksi hiekkatien ylitse.
Pääsin kohdalle josta orava loikki. Ei näkynyt pörröhäntää missään, tai sitten kuikuili jossakin piilosta minua.
Tie oli tosi liukas paikka paikoin. Kävelin varovasti eteen päin, ja tulin vanhan, puretun talon kohdalle. Satuin vilkaisemaan taivaalle. Kamalan korkealla taivaalla lensi suuri petolintu.


Lintu pyöri hyvin korkealla paikallaan jonkin aikaa, ilmiselvästi etsi aamupalaa. Mahtavan näköistä, kun iso peto liitää paikallaan ympyrää.
Kerkesin hätäisesti napata jonkinlaisen kuvan, ennen kun lintu häipyi näkyvistä. Se on alettava taas, katselemaan useammin korkealle taivaalle. Monesti katsoo vaan lähelle, eikä kiinnitä huomiota yläilmoihin.
Jess! Näkyihän lenkillä jotakin mielenkiintoista.
annenasia.blogspot.fi
minamatti.blogspot.fi
saminluontokuvia.blogspot.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti